Het hele verhaal past op de achterkant van een bierviltje

Kranz Collins_Content-Creatie

Al meer dan 20 jaar kennen Ivo en Oane elkaar. En al meer dan 20 jaar spreken ze met elkaar over ondernemen en projecten voor klanten. In 2018 kwam al deze ervaring samen op de achterkant van een bierviltje. Het idee werd een plan. Het plan werd een bedrijf.

Er ligt een enorm potentieel op jou te wachten: nog vóór de koopfase van jouw doelgroep.

Kranz-Collins-Het-Idee-Bierviltje

De meeste marketeers en verkopers richten zich op potentiële klanten die klaar zijn om te kopen. Dit is grofweg 5% van de totale markt. Je snapt wel dat het daar heel druk is, want iedereen richt zich daarop.

Maar vóór de aankoopfase ligt een enorm potentieel, grofweg 45% die zich nog oriënteert op een aankoop. Als je daar vroeg bij bent, maak je in de aankoopfase een veel grotere kans dat er uiteindelijk voor jou wordt gekozen.

Ons advies: HELP je potentiële klant stap voor stap tijdens zijn zoektocht naar de beste oplossing. VERKOPEN doe je pas wanneer je klant klaar is voor een aankoop.

E-Book: Hoe bereidt jouw nieuwe klant zich voor op een aankoop?

Han-Paul-van-Westing-Flightplan-Kranz-Collins

De Flightplan Methode heeft een campagne opgeleverd waarbij alle instrumenten elkaar versterken. Het geeft me houvast om in de uitvoering focus te houden.

Han-Paul van Westing - MobiNoord

Wij helpen je met een gestructureerde marketing en sales strategie.

Met onze Flightplan Methode werken we samen een strategisch marketing en sales plan uit dat zich richt op alle stappen in het aankoopproces van jouw doelgroep. Je weet precies welke middelen en instrumenten je moet neerzetten om je nieuwe strategie succesvol te laten draaien.

Ready for take off?

Ontmoet deze mannen en laat ze de ultieme mix in digital marketing toepassen op jouw onderneming. Daar word je blij van. Echt waar.

KRA_004_LOGO_KRANZCOLLINS_256x55

Slimme verhalen voor in je mailbox

Schrijf je in en ontvang verhalen in je mailbox waar je slimmer van wordt.

Zo kun je ons bereiken

050 211 38 79‬
contact@kranzcollins.com
Leonard Springerlaan 35  9727 KB Groningen

© 2022 Kranz Collins | Alle rechten voorbehouden.

Scroll naar top