logo-brandmore

it’s not about the merchandise
it’s about telling a story

brandmore logo
brandmore logo
logo-brandmore

It’s not about the merchandise
It’s about telling a story

The Brand van Brandmore

Verrassende dingen verrijken het leven. Saaie of lelijke dingen niet. Het verrassende zit in het onverwachte. Dat waar de klant van zegt: “Dat had ik zelf nooit kunnen bedenken”. Willen verrassen dwingt ons om nét een stapje verder te gaan, een extra tandje erbij, niet snel tevreden met het eerste de beste idee, altijd iets verder gaan. Zowel in creativiteit als in de uitvoering en de dienstverlening eromheen. Dit zie je terug in de Branding van Brandmore en in al hun uitingen. More Surprise, More Storytelling, More Vibe.

HEROES WITH A MOONSHOT

Brandmore gaf zichzelf een Flightplan cadeau

Na 10 jaar ondernemen en groeien was Brandmore op het punt beland om de slag te maken naar verdergaande professionalisering. Zowel in de organisatie als in de looks. Een duidelijke positionering en een heldere propositie zorgt immers voor focus.

KRA_ICON_Our-Heros

Jan Pier

Creatief ondernemer, aanjager, Bourgondiër… Maar bovenal een frisse wind, bomvol energie, waar je vrolijk van wordt.

Jan-Pier-brandmore

BRAND ID

De kern van je merk vangen in symboliek (logo). En beeldmerk met een verhaal. Fris, energiek, verrassend, aaibaar en om vrolijk van te worden. De rood-blauwe hond kijkt ondeugend en uitdagend de wereld in, alsof hij wil zeggen: “Kom maar op, let’s play!”

Logo opbouw

brandmore-showcase-logo-opbouw-mobile

Logo opbouw

brand-id-brandmore-logo

Logo grid en ratio

logo-grid
brandmore-logo-white

#FF1E0F

brandmore-logo-red

#232D55

brandmore-logo-grey

#EFEFEF

LANCERING BRAND IDENTITY

Om iedereen in het netwerk kennis te laten maken met de nieuwe identiteit werd er een uitgebreide campagne gevoerd in de socials. Facebook, Instagram en LinkedIn werden ingezet en getarget op de doelgroep en het netwerk eromheen. Ook kregen alle relaties een serie e-mails met het Brandmore-verhaal.

SHOWCASES CAMPAGNE

De campagne gaat niet over de merchandise, maar over het vertellen van verhalen. De fotografie laat verhalen zien van mooie, absurde, vrolijke of merkwaardige situaties. Beelden met impact, die aansluiten bij de A-merk status van Brandmore.

brandmore-kabrita-showcase
brandmore-hard-rock-hotel-showcase
brandmore-behoud-showcase
brandmore-delfsail-showcase

HUISSTIJL

Als je Brandmore bent, moet je op het gebied van Branding er ook alles uithalen. De huisstijl is fris, vrolijk en gedurfd. Van keynote tot visitekaartje. De verzenddoos is als een cadeautje. Zo wil je toch altijd wel een pakketje ontvangen…

BRANDMORE_Visitekaart_mockup (1)
BRANDMORE-BOX
BRANDMORE_Banier_vlag_mockup (1)
kranz-collins-logo-footer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang mooie verhalen in je mailbox over ondernemers en hun missie.

FOLLOW US ON

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang mooie verhalen in je mailbox over ondernemers en hun missie.

Scroll naar top