KranzCollins_Logo_Eurochoice

Eurochoice zet in 2021 - met succes - de stap van reactieve naar proactieve marketing & sales. Eigenaar Cees Mostert: "Daar helpt deze nieuwe uitstraling ons bij."

Visual identity

"Je moet op een gegeven moment gewoon een grote stap durven maken als dat nodig is. Commercieel gezien is het belangrijk om je naar buiten te richten en daar helpt deze nieuwe uitstraling ons bij."

HEROES WITH A MOONSHOT

Iedereen op de wereld laten genieten van het beste dat Europa te bieden heeft.

Vanuit Leeuwarden distribueert Eurochoice typisch Europese specialiteiten naar grote supermarktketens in het Midden-Oosten. Expats genieten hierdoor elke dag van boodschappen uit hun vertrouwde thuisland. De distributie is complex: de producten zijn vaak vers, de variatie is groot, de reis is lang en de labelling ingewikkeld. Eurochoice is een wereldbedrijf, gevestigd in de hoofdstad van Friesland. Nuchtere, bescheiden ondernemers met wereldwijde ambities... Daar zijn we bij Kranz Collins dol op.

KranzCollins_ICON_HERO
EUR_CEES-MOSTERT

Cees Mostert

Managing Director en oprichter van Eurochoice.

EUR_BRAM-WIJBENGA

Bram Wijbenga

Commercieel Directeur van Eurochoice, verantwoordelijk voor de marketing & sales.

BRAND-ID

Het bestaande logo was al meer dan 27 jaar oud en zelf getekend met potlood en liniaal. De uitstraling van het beeldmerk was gedateerd en niet in balans. Tevens wekte het bestek de suggestie dat het een restaurant betrof. Het schildje als kwaliteitskenmerk is gebleven en daar is de E (van Eurochoice) als krul van goedkeuring aan toegevoegd. Het hele beeld is gecentreerd en voila... Het nieuwe beeldmerk is geboren.

Logo opbouw

KranzCollins_Logo-Eurochoice_opbouw

Logo grid en ratio

KranzCollins_Logo_Eurochoice-Grid
KranzCollins_Logo_Eurochoice_Blue

#234664

KranzCollins_Logo_Eurochoice_White

#FFFFFF

KranzCollins_Logo_Eurochoice_Gold

#C8B496

CORRESPONDENTIE MATERIAAL

Alhoewel 98% van de communicatie digitaal verloopt, is er per vrachtzending best nog veel papierwerk dat de deur uitgaat: een mooie, herkenbare set van visitekaartje tot envelop. Aangenaam kennismaken met Eurochoice. Krachtig digitaal, met een vleugje print.

KranzCollins_Eurochoice-visitekaartjes
KranzCollins_Eurochoice_Huisstijl

WEBSITE

De corporate website van Eurochoice is niet bedoeld als praatje-plaatje en scrol maar raak. De krachtige uitstraling van de website helpt direct mee aan de marketing & sales machine.
De website is gekoppeld aan slimme tools zoals SharpSpring en Google Analytics zodat de marketing automation ook gelijk next level is. De site is vanzelfsprekend geoptimaliseerd voor desktop en mobiel.

Image-23@2x

No boring excel sheets

Alle assortimenten van Eurochoice hebben de vrolijke stijl meegekregen van de 'Product Scouts'. Zij houden met een open blik de markt in Europa in de gaten om de lekkerste spullen toe te voegen aan het toch al brede, uitgebreide assortiment van Eurochoice.

Group 48258

SMART E-MAILCAMPAGNE

Marketing automation gecombineerd met smart e-mail. Dat is niet alleen slim, maar dat is ook nog eens heel erg effectief. Zo groeit Eurochoice bij bestaande relaties door gericht en thematisch mooie acties te communiceren. Dan krijg je als inkoper gewoon zin om eens even flink in te slaan.

OKTOBERFEST_EXCEL BANNER
HALLOWEEN_EXCEL-BANNER-–-VERSIE-2-1
SAINT_NICHOLAS_EXCEL BANNER
SALES_GOODB_QUESC DEJO_EUROG EXCEL BANNER
Group 48096

SMART E-MAILS

Mask Group 780

SMART LEADPAGES

Group 48096
Mask Group 781

SMART ZOOM SESSIES

EUR_JURJEN_1

Social Campagne

Onderdeel van de marketing & sales mix is een uitgekiende linkedIN campagne. Dit social netwerk is een mega krachtig kanaal om actief de 'new business' aan te jagen. Slim opgebouwd in Touch, Tell, Sell uitingen die aansluiten bij de behoeftes en de vragen van de klant. #klantreis

Group 48260
Group 48096
Group 48259
Group 48096
Group 48260@2x

CORPORATE FOTOGRAFIE

Het totaalplaatje moet kloppen. Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Samen met Peter Tahl is de visuele beeldtaal fotografisch vastgelegd. De mensen van Eurochoice zelf zijn de modellen; zonder sterallures, maar zeer gedreven, spelen zij de hoofdrol.

Group 48261
Play Video

BEHIND THE SCENES

CAMPAGNEMATERIAAL VOOR ACTIES

Eurochoice gaat wekelijks op zoek naar mooie producten die geliefd zijn bij Europeanen. De 'Product Scouts' ontdekken wat klanten lekker vinden en graag willen kopen als ze in het buitenland verkeren met hun gezin. Wij hebben er een frisse en smakelijke stijl bij ontworpen. Eye candy that makes you hungry.

Image 24
Image 25
Mask Group 53
kranz-collins-logo-footer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang mooie verhalen in je mailbox over ondernemers en hun missie.

GO TO
Over Ons
Showcases
Artikelen
Contact

FOLLOW US ON

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang mooie verhalen in je mailbox over ondernemers en hun missie.

ADRES


Heresingel 19
9711 ER Groningen

Scroll naar boven